Comenzi telefon
+40 755 497 872
  • 0

Povestea noastra

Ferma de Brazi este povestea pasiunii pentru conifere a unui tânăr inginer silvic din Munții Apuseni. Pepiniera de conifere ornamentale a luat naștere în anul 2015 și a crescut în mod natural cu fiecare an, atât ca suprafață cât și ca diversitate a speciilor. Cultivăm conifere în 4 pepiniere centrale, pe o suprafață de 3 hectare, la altitudini de 600-950 m în Munții Apuseni.                  

                                                                   

 

Ferma de Brazi  produce puieți dintr-o selecție de peste 100 de specii ornamentale și cultivaruri altoite de brad (Abies sp.), molid (Picea sp.), larice (Larix sp.), pin (Pinus sp.), duglas (Pseudotsuga sp.) sau cedru (Cedrus sp.). În secțiunea Produse puteți consulta oferta noastră care include 50+ pachete diferite de conifere atent selecționate, atât puieți cu rădăcină nudă cât și brazi și molizi cu balot de pământ sau la ghivece care se pot planta tot timpul anului. Puietii din pepiniera noastra sunt ideali pentru curti private, aliniamente elegante garduri, limite de proprietate sau infiintare plantatie Pomi Craciun, proiecte personale mici sau peisagistice de mai mare anvergura, gardenurilor de plante. Credem cu tarie faptul ca dimensiunile si calitatea puietilor (varsta, inaltime, grosime la colet, forma, culoare) sunt net superioare altor oferte din Romania- avem cele mai mici preturi din tara, oferind un raport calitate/pret imbatabil, acestia fiind selectati din pepiniera astfel incat sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Puietii sunt aclimatizati conditiilor pedo-climatice din Romania, dezvoltandu-se bine pe o gama variata de soluri, altitudini si zone geografice, datorita modului de productie a acestora, prinderea dupa plantarea efectuata de catre dumneavoastra fiind garantata de experienta noastra anterioara si timpii mici dintre dislocare puieti pepiniera-livrare-plantare. Toate preturile afisate includ TVA iar puietii se livreaza din pepiniera noastra in gradina ta cu  factura fiscala, aviz de insotire și instrucțiuni de plantare.

Cu respect,

 

dr. ing. Sorin Traian Șchiop

 

 

De ce sa alegeti Ferma-de-brazi.ro?

100% crescuti in Romania

Ne mândrim cu faptul că toți puieții de conifere care vor ajunge în grădinile dumneavoastră sunt produși în pepinierele noastre din Albac, Munții Apuseni.

Consiliere post-vanzare

Vă oferim îndrumare privind alegerea speciilor de conifere care se potrivesc cel mai bine proiectului tău, precum și sfaturi de plantare a puieților.

 

Ferma de Brazi

Calitate de top

Speciile de conifere pe care le creștem în pepinieră au fost selecționate dintre cele mai bune proveniențe din SUA, Canada și Europa, având o  valoare ornamentală ridicată, care să încânte ochiul și sufletul.

Clienti multumiti

Visul tău de a te bucura de propria gradină de conifere  poate deveni realitate. Comandă puieți de conifere ornamentale astăzi de la pepinieră!  

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!